Loppemarked i gården

TID: LøRDAG DEN 9. AUGUST 2014 kl. 10-15 

STED: SIFS PLADS 5-7, 2100 KøBENHAVN ø 

Har du lyst til at gøre et godt kup? 

Andelsboligforeningen A/B Parkalléen inviterer dig til et hyggeligt loppemarked i vores skønne gård. Foreningen har over 130 andelshavere, og der vil være masser af boder med alt fra tøj og legetøj til elektronik, kitsch, kunst og meget andet. Det vil også være muligt at købe lidt drikke og sødt at spise. I nogle stande vil det være muligt at betale med MobilePay eller Swipp.

Indgangen til gården er Sifs Plads 5-7 på østerbro. Du går igennem porten for at komme ind i gården, hvor vi afholder loppemarkedet i grønne og hyggelige omgivelser.

Kom glad og besøg os – og hvem ved, måske gør du også et godt køb 🙂

Bedste sommerhilsner fra aktivitetsudvalget i A/B Parkalléen

For mere info – klik ind på:  www.facebook.com/parkalleen

A/B Parkalléen inviterer til det hyggelige loppemarked i vores skønne gård. Der vil være en masse boder og mulighed for at gøre et godt kup. Yderligere vil det være muligt at købe lidt sødt at spise og drikke. Det vil i nogle stande være muligt at betale med MobilePay eller Swipp. Så kom glad og besøg os  â€“ hvem ved, måske gør du også et godt køb. Loppemarkedet vil i år blive afholdt:

LøRDAG DEN 9. AUGUST 2014 kl. 10-15

Indgangen til gården er Sifs Plads 5-7, 2100 Kbh. ø. Du skal igennem vores port for at komme ind til gården, hvor vi afholder vores loppemarked i grønne og hyggelige omgivelser.

Sommerhilsner fra aktivitetsudvalget i A/B Parkalléen

For mere info – klik ind på:  www.facebook.com/parkalleen eller vores event: https://www.facebook.com/events/1494042580833227/

Har du selv lyst til at have en stand på dagen?

Alle beboere må gratis stille en bod op i gården. Du skal blot tilmelde dig til Sofie på kontaktinformationerne nedenunder.

Du er også velkommen til at invitere familie og venner til at have en bod på dagen eller blot med som loppe-gæster. Det koster ikke noget at have en bod, og det er en oplagt mulighed for at sælge dine gamle ting og sager.

Det er også i orden at sælge kaffe og kage, hvis du ønsker det. Det er en god idé at give loppe-gæsterne mulighed for at betale med MobilePay eller Swipp. Du kan med fordel sætte et skilt op med dette ved din bod, så gæsterne ved, det er en mulighed hos dig.

Vi sætter en masse opslag op i nabolaget, og vi forsøger også bedst muligt at lave noget markedsføring. Loppemarkedet er bl.a. blevet oprettet som arrangement på Parkalléens Facebook-side (www.facebook.com/parkalleen). Del arrangementet og hjælp os endelig med at sprede budskabet – så får vi helt sikkert en masse besøgende på dagen. Vi glæder os til at se jer!

Bedste sommerhilsner fra aktivitetsudvalget 

Hvis du har spørgsmål, så kontakt Sofie fra Aktivitetsudvalget på 

mail: sjahp@ruc.dk eller telefon: 2814 4578.