Gårdfesten 2013

Kære beboere.

Der er gårdfest lørdag den 7. september 2013 fra kl. 17. Der er fælles spisning, hvor vi tænder op i grillen. Så medbring blot noget mad og drikkevarer til eget forbrug, samt en salat til fælles buffet. Hvis du hellere vil bage en kage til desserten og kaffen, så er du mere end velkommen.

Live musikken er allerede booket, så der er lagt op til god musik, dans, gode drinks og alt det andet, der hører til en god fest. Vi håber, at se så mange naboer som muligt.

Tilmeldingen foregår ved at skrive antallet på deltagere i husstanden i ens opgang. Der skulle gerne ligge noget at skrive med. Husk at tage din nabo og underbo/overbo med:) Man kan godt bare dukke op, men for planlægningens skyld vil det hjælpe, at I skriver jer på den seddel vi har hængt op i opgangen.

Mvh. Cecilie og Gry