UDVALG

Udvalg
Der er på GF januar 2011 i foreningen blevet besluttet ikke at gå videre med at få lavet altaner i foreningen. Hvorfor foreningens altanudvalg derefter er blevet nedlagt. Der var blevet lavet nogle forundersøgelser og beregninger. Derudover var kommunen blevet kontaktet for godkendelse og accept. Det er dog stadig mulighed for at tage det op igen på en ny GF, hvis der er beboer i foreningen, der har interesse herfor. Disse beboer kan gå sammen og kontakte administrator Giødesen og bestyrelsen for nærmere information fra tidligere undersøgelser.
Det er muligt at blive en del at et af foreningensudvalg. Dette kan du blive ved at kontakte bestyrelsen. Du kan vælge mellem følgende udvalg:
Har du et forslag til et udvalg vi ikke har i foreningen eller en idé til forbedringer, så kontakt endelig bestyrelsen.
Fest/aktivitetsudvalg
Har du gode ideér til en sjov og social aktivitet? Foreningen har i 2012 ikke et udvalg, men man er altid velkommen til at kontakte bestyrelsen for økonomisk støtte til et arrangement.
Tidligere aktiviteter

Sommerfest

Lørdag d. 29/08 2009 blev der afholdt sommerfest igen. Det var en festlig aften med grill og musik, samt aktiviteter for børn og voksne. Da mørket kom blev det til en hyggelig aften for de festglade voksne i foreningen.

Loppemarkeder

Der er tradition for et par årlige loppemarkeder i gården.

Vil du være med til at stå for den i år, så kontakt bestyrelsen.