Vaskeri

Vaskeriet findes i kælderen på Sifs Plads 7. Der er indgang fra gården.

Åbningstid: Kl. 7.15-22

Adgang til vaskeriet

mifare_chipPå nøglebrikkerne (mifare chips) der giver adgang til blandt andet hoveddøre vil det også være muligt at få adgang til vaskeriet, købe vaske og tørretumbling. Hvis du endnu ikke har fået adgang til vaskeriet på de nye nøglebrikker kan du henvende dig til viceværten. Husk at medbringe den hvide og blå nøglebrik, da det er på disse at der bliver indlagt adgang til vaskeriet.

Viceværten kan træffes på ejendomskontoret hver mandag til fredag mellem kl. 7-7.30. Det samme gælder, hvis du har mistet en nøglebrik.

Booking af vasketider

Det er muligt at booke vasketider nede i selve vaskeriet med din nøgle/vaskebrik. Det er også muligt at booke vasketider online via www.e-vaskeri.dk eller direkte link via vask.parkalleen.dk. Før du kan benytte e-vaskeriet, skal du ned i vaskeriet og aktivere din nøgle/vaskebrik, hvor du skal bruge din personlige aktiveringskode, som står på det aktiveringsbrev der blev udleveret, da du modtog nøglebrikkerne.

På følgende link kan du læse, hvordan du kommer i gang med at booke tider online, hvordan du kan dit forbrug og følge med i hvilke maskiner der er ledige:
Vejledning til e-vaskeri

Bemærk! Da vi er mange om at bruge vaskeriet ser vi gerne at, i husker at slette reserverede maskiner, som i af den ene eller anden årsag ikke vil benytte, så andre har mulighed for at bruge maskinen.
Hvis en reserveret maskine ikke er blevet brugt af den pågældende beboer indenfor 15 min, vil maskinen være til afbenyttelse af andre beboere. Derudover vil beboeren der ikke brugte reservationen af maskinen få en afgift på 10 kr.