Internet fra parknet

Parknet har nu gravet nye fiberkabler ned til foreningen og været ude sammen med en fra SEAS-NVE og kigge på kablingen og det hele køre efter planen om at skifte fiberbredbånd og TV fra Waoo til Parknet fra og med 1. August 2014
Det vil stadig være muligt at behold nuværende tv udbyder som ikke er Waoo og kun købe enten TV eller internet igennem Parknet.
SEAS-NVE har også gjort os opmærksomme om at enkelte personer har tegnet et såkaldt special abonnement og derfor ikke kan opsiges automatisk. Alle bedes derfor om at kontakte SEAS-NVE og tjekke at de står som opsagt pr. 31. Juli 2014 i deres systemer, hvis ikke dette er tilfældet så bed dem om at melde jer ud så i kun køre til denne dato.
Når vi er ved at nærme os datoen for skiftet så vil Parknet sende informationer ud til beboere som inkludere priser, tv pakker, tilmeldings blanket mm. hvor der så vil være gratis tilmelding frem til 1. Aug 2014.
Rent praktisk skal du kun sikre dig at du også bliver udmeldt og ikke er special kunde samt melde dig ind I Parknet når brevene kommer rundt.
Fra den 1. Aug 2014 vil du så kunne bruge internet stikket i vægen samt det antennestik der sidder sammen med det til at se tv og gå på nettet med.

For flere informationer samt priser kan du besøge parknets hjemmeside her:
Hjemmeside: https://parknet.dk
Prisliste: https://parknet.dk/historie/prisliste/ (Internet er 65 kr/md)
TV-pakker: https://parknet.dk/kanaloversigt/

Mvh. Bestyrelsen